Támogatások

HATÉKONYSÁG- ÉS KAPACITÁSNÖVELŐ ESZKÖZFEJLESZTÉS A BUSINESS '97 KFT. SEGESDI TELEPHELYÉN EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL.

A Business ’97 Kft. pályázatot nyújtott be a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretei között kiírt Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása (GINOP-1.2.9-20) tárgyú felhívásra, „Hatékonyság- és kapacitásnövelő eszközfejlesztés a Business '97 Kft. segesdi telephelyén” címmel. A pályázatot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programok Irányító Hatósága 9 988 735 Ft támogatásban részesítette. A támogatás mértéke 70%. A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-00478. A projekt befejezési időpontja: 2021. 12. 31.

A projekt keretei között a vállalkozás végzett tevékenységeinek fejlesztése érdekében Segesd községben található telephelyén eszközfejlesztést, információs technológia-fejlesztést, illetve munkahelyi képzést valósít meg, továbbá a megvalósítási időszakra bér- és járulékköltséget számol el.

Részletes szakmai tartalom:


• Eszközfejlesztés: 3 db NITEHOG TIR-V50 hőkamera beszerzése akkumulátorpakkal. A hőkamerák mind az ingatlanbecslői, mind pedig az épületenergetikai projektekhez kapcsolódó munkák során hasznosak és szükségesek, termográfiai feltárások elvégésére. Ezen eszközökkel a fenti tevékenységek jóval magasabb műszaki színvonalon végezhetőek, a vállalkozás szélesebb ügyfélkörnek tud szolgáltatni.

• Információs technológia-fejlesztés: 2 db Apple 27-inch iMac asztali számítógép, 1 db MacBook Pro hordozható számítógép, 1 db MacBook Air hordozható számítógép, 2 db iPad Wi-Fi 32 GB táblagép, illetve 3 db iPhone 12 Pro mobiltelefon beszerzése. Az információs technológia-fejlesztés révén a munkavégzés hatékonyabbá, az adattárolás biztonságosabbá, a kommunikáció gyorsabbá válik. Az IOS operációs rendszer alapú eszközök rendkívül stabilak, a felhő-alapú rendszereken keresztül az adattárolás és adatátvitel, valamint az eszközök közötti kommunikáció az jelenleg elérhető legmagasabb színvonalú, amely nagyban növelheti a munkahatékonyságot.

• Munkahelyi képzés: 20 órás online projektmenedzsment képzés 3 fő munkavállaló részére. A képzés teljes mértékben illeszkedik a vállalkozás tevékenységéhez, növeli a munkavállalók felkészültségét.

• Szakmai megvalósításhoz kapcsolódó személyi jellegű ráfordítás: 1 fő munkavállaló munkabérköltsége a megvalósítási időszak 8 hónapja alatt.

További információ kérhető:

Dr. Csizmadia Pál Péter
7400, Kaposvár, Bem u. 4.
+36-20/579-6013


Business '97 Kft.      Utolsó frissítés: 2021.október 10.